Heldenplein, 4

B-1930 Zaventem /  Plan d’accès

Tel. : +32 2 721 84 54

BTW : BE0465.538.236

Openingsuren

Dinsdag tot en met zaterdag: de keuken is geopend van:

12u tot 14u30 en van 18u30 tot 22u30

Maandag en zondag gesloten

Salvatore Bongiorno alias ToTo

Een passioneel avontuur gaat voort!

« Toto » is een verkleinwoord van Salvatore, mijn voornaam. Denk aan Toto Cotugno, Toto Scilacci of nog, aan de grootse komiek van de jaren ’50, Toto… Vandaar mijn naam op het etiket die verwijst naar de sfeer, ondergedompeld in een typisch Milanees decor.

Voor hen die denken me al eens gezien te hebben, dat kan ! Ik was één van de syndicale afgevaardigden die het faillissement van Sabena meemaakten. Je hebt me toen misschien gezien in de media.
Vandaag is die pagina omgeslagen.

Na de geslaagde challenge van mijn vorig restaurant Bonjour Toto in Sint Lambrechts-Woluwe, dat ik om en bij de 10 jaar heb uitgebaat, ga ik de nieuwe uitdaging aan met Il Milano di Toto in Zaventem. Zoals sommigen zeggen : een terugkeer naar de bron, waar het allemaal begon met Sabena.

Voor een tweede keer ben ik gelukkig om met jullie mijn passie voor het koken te kunnen delen. Zij die me kennen begrijpen het belang dat ik hecht aan het verwelkomen en de dialoog. Zodus bij deze : van harte welkom (bij mij).

Gezondheid voor hen die enkel iets drinken en smakelijk voor wie een hapje eet !

Salvatore Bongiorno

Témoignages

 • Roger Missault
  24-02-2018 14:18
  Accueil chaleureux, service impeccable le chef bien présent Cuisine excellente, réalisée avec passion et le plaisir de faire goûter la cuisine
 • Emir Massart
  02-02-2018 19:25
  J ai une très très grosse remarque à faire!!! Comment ça e fait que les pâtes ou m’en risotto dans la meule de parmesan ne soit disponible que si peu de temps. Toto si il faut qu’on aille nous mêmes en Italie pour en rapporter une autre préviens nous on est prêt Emir
 • Agnes Lenaerts
  12-10-2014 17:04
  Heerlijk dineren bij Toto. Onthaal, kader, sfeer, bediening, alles verloopt vlot, ongedwongen, attentvol, krachtige smaken. Zeer enthousiast over de Italiaanse grote klasse Toto-familie!